Contact

Stuur Koen

Virtual Villains Contact

Ik ben Koen Mekers, Ai spreker en workshopgever van dienst. klaar om u of uw team te ondersteunen in de wereld van AI en ChatGPT. Heeft u vragen of interesse in samenwerking? Neem contact op en laten we de mogelijkheden van AI samen ontdekken!

Tevreden mensen

Geert M
Geert M
2023-12-05
Koen Mekers van Virtual Villains is een explosief vat vol kennis. Een zeer geanimeerde workshop over Chatgtp waar je niet bij in slaap valt. Luchtig, toch 2 the point en tastbaar voor het publiek. Zeker een aanrader! Koen doe zo verder, sterk bezig!
Sybren De Coster
Sybren De Coster
2023-12-05
Koen van Virtual Villains geeft zeer goede en leuke besprekingen. Zeer duidelijk, met de nodige dosis humor, maar wel to the point. Zeer goede uitleg over ChatGPT. Een goede spreker nodig voor een uitleg over ChatGPT & Dall-E, contacteer hun zeker!
Annelyn Bogaerts
Annelyn Bogaerts
2023-12-04
Koen heeft een lezing gedaan vol passie, overtuiging én vooral iedereen was geboeid door zijn verhaal! Een topper in zijn vak, een echte aanrader!
Tacha's Coaching & Healing
Tacha's Coaching & Healing
2023-11-30
Ik heb een korte presentatie van hem mogen meemaken en deze was top. Boeiend en met humor. Zeer fijn om aanwezig te zijn.
Bart Van Hiel
Bart Van Hiel
2023-11-30
Ons recente BNi-evenement werd verrijkt door de verbluffende presentatie van Koen Mekers - Virtual Villains. Zijn toespraak was een absolute hoogtepunt en een ware bron van inspiratie voor ons allemaal. Met een meeslepende en boeiende aanpak wist Koen de aandacht van het publiek vanaf het begin te grijpen en vast te houden. Zijn diepgaande kennis en passie voor het onderwerp ChatGPT was duidelijk merkbaar en overtuigend.
Annick Griset
Annick Griset
2023-11-30
Koen is een enthousiaste spreker die zijn workshops vult met humor en een goede kennis van het onderwerp waarover hij spreekt, ChatGPT. Hij betrekt ook het publiek, wat je alert houdt en waardoor je echt iets bijleert. Zeker een aanrader.
Anneleen Hayen
Anneleen Hayen
2023-11-30
Koen is een geanimeerd spreker die zijn kennis graag deelt met anderen. Laatst volgende ik een workshop waarin hij ons een basiskennis meegaf mbt ChatGPT. Aan de hand van voorbeelden geeft hij mee wat er mogelijk is. Hij betrekt zijn publiek, wat de topic ook tastbaarder maakt. Zeker een aanrader.
Gerit Jans
Gerit Jans
2023-09-03
Wegens het missen van de tutorial die via link werd doorgestuurd ging het wat te snel voor mij. Was mijn eigen fout, maar hierdoor voelde ik me wat verloren. Collega's die op voorhand wel het filmpje hadden gekeken konden wel mee.
Timo Huyskens
Timo Huyskens
2023-07-15
Fantastische uitzetting over de basis van AI & ChatGPT toepassingen. Leerrijk, interessant en vooral goed begrijpbaar voor iedereen. Alle Vlaamse bedrijven zouden deze workshop moeten volgen voor hun medewerkers. Topsessie.