De beste ChatGPT workshop op school in 2024

Ai en ChatGPT workshop op school en in de klas. Sleutelcompetenties halen bij de vleet.

In deze blogpost verkennen we de spannende mogelijkheden van ChatGPT workshops voor scholen. Aangeboden door Virtual Villains, bieden deze sessies een unieke kans voor leerlingen en leerkrachten om hands-on ervaring op te doen met AI. De focus ligt op ChatGPT en afbeeldingen maken met Dall E 3 en Midjourney. Lees verder voor gedetailleerde informatie over het aanbod, inclusief prijsstructuur en boekingsvoorwaarden.

Hoeveel kost een workshop van AI en ChatGPT op school?

Details Prijs
Basispakket 4 sessies van 50 minuten €460 (totaal)
Extra Sessies Per extra sessie €115 (per sessie)
Maximale Groepsgrootte Tot 40 leerlingen
Extra Leerlingen Per extra leerling €6.5 (per leerling)
Reiskosten Vanuit Sint-Truiden €0.45/km
Aanpassingen & Opties Specifieke behoeften, grotere groepen, refterpakketten Op aanvraag

Op zoek naar een innovatieve en interactieve manier om technologie in de klas te integreren? Ontdek de kracht van ChatGPT workshops op school met Virtual Villains! Geleid door Koen Mekers, een ware AI-pionier, bieden we op maat gemaakte workshops die zowel leerlingen als docenten inspireren. Meer info + contact voor een onvergetelijke leerervaring.

Kinderen blij tijdens een Ai workshop op school met Virtual Villains tweede min

Wat is een ChatGPT Workshop op school?

Een ChatGPT workshop is een boeiende, interactieve sessie waarin deelnemers hands-on ervaring opdoen met geavanceerde AI-technologie. Deze workshops zijn ontworpen om:

 • Praktische vaardigheden bij te brengen in het gebruik van ChatGPT.
 • Creatieve toepassingen te verkennen in verschillende onderwijsvelden.
 • Inspirerende interactie tussen leerlingen en AI te faciliteren.

Koen Mekers, de drijvende kracht achter Virtual Villains, zorgt ervoor dat elke workshop niet alleen leerzaam, maar ook een spannende ontdekkingsreis is.

Details van het Aanbod

Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om aan diverse behoeften te voldoen:

 • Sessiestructuur: Minimaal 4 sessies van 50 minuten.
 • Kosten: €460 voor 4 sessies, met opties voor extra sessies à €115 per stuk.
 • Reiskosten: Berekening op basis van €0.45/km vanuit Sint-Truiden.
 • Groepsgrootte: Maximaal 40 leerlingen, met opties voor extra deelnemers.

Bovendien kunnen flexibele oplossingen voor grotere groepen en specifieke behoeften, zoals aangepaste refterpakketten.

Hoe integreert Virtual Villains ChatGPT in Workshops op school?

Bij Virtual Villains ligt de nadruk op praktische toepassingen van AI en ChatGPT in het onderwijs. Onze workshops zijn ontworpen om niet alleen te informeren, maar ook om te inspireren en te motiveren. Dit doen we door:

 • Interactieve Oefeningen: Leerlingen worden actief betrokken bij het toepassen van ChatGPT in real-life scenario’s.
 • Gepersonaliseerde Aanpak: Elke workshop is afgestemd op de specifieke behoeften en het niveau van de groep.
 • Hands-on Ervaring: Deelnemers krijgen de kans om direct met de technologie te werken en hun vaardigheden te ontwikkelen.

ChatGPT workshop op school met Virtual Villains. De kinderen hebben een VR bril aan in een futuristische setting

Hoe een workshop te boeken

Het boeken van een ChatGPT workshop bij Virtual Villains is eenvoudig en flexibel. We bieden:

 • Aanpasbare Opties: Workshops kunnen worden aangepast aan specifieke wensen en leerdoelen.
 • Direct Contact: Plan jouw workshop door contact op te nemen via mijn school pagina.

Blijf niet achter met AI in het onderwijs

Het integreren van AI en technologieën zoals ChatGPT in het onderwijs is van essentieel belang voor de ontwikkeling van leerlingen in de hedendaagse wereld. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is dat leerlingen bekend zijn met AI:

Gelukkige afgestudeerden genieten van hun diploma-uitreiking dankzij de ChatGPT workshop op school. Dit is ter illustratie en spreekwoordelijk.

 1. Ontwikkeling van 21e-eeuwse vaardigheden: AI biedt een unieke kans om cruciale vaardigheden zoals probleemoplossend vermogen, kritisch denken en aanpassingsvermogen te ontwikkelen. Deze vaardigheden zijn onmisbaar in de huidige en toekomstige arbeidsmarkt.
 2. Personalisatie van het Onderwijs: Met behulp van AI kunnen leertrajecten gepersonaliseerd worden. Dit houdt in dat het leermateriaal wordt aangepast aan het niveau en de specifieke behoeften van elke leerling, wat leidt tot effectievere en boeiendere leerervaringen.
 3. Efficiënte Ontwikkeling van Lesmateriaal: AI-tools stellen docenten in staat om snel en efficiënt lesmateriaal van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Dit lesmateriaal is beter afgestemd op de actuele onderwijsbehoeften, wat het leerproces ten goede komt.
 4. Begrip van Ethiek en Autonomie: In een tijdperk waarin AI een steeds grotere rol speelt, is het belangrijk dat leerlingen de ethische aspecten en de impact van AI op autonomie begrijpen. Dit helpt hen bewuste keuzes te maken in een technologisch geavanceerde wereld.
 5. Voorbereiding op de Toekomst: AI zal ongetwijfeld een grote rol spelen in toekomstige beroepen en in de maatschappij als geheel. Door leerlingen nu bloot te stellen aan AI-technologieën, bereiden we ze voor op een toekomst waarin technologie een integraal onderdeel van het leven vormt.

In de wereld van technologie en onderwijs biedt ChatGPT een unieke kans om leren te verrijken. Of je nu een docent, schoolbestuurder of onderwijsinnovator bent, een workshop van Virtual Villains is een waardevolle investering in de toekomst van onderwijs. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact met ons op via onze contactpagina voor een persoonlijk advies en ontdek hoe we samen het onderwijs kunnen transformeren!

Laatste Videos

Heb je een vraag of wil je een offerte?