Gemini in Google Workspace gebruiken

Nieuwe manieren voor Google Workspace-klanten om Gemini te gebruiken

Google heeft enkele spannende updates aangekondigd voor Google Workspace-klanten, met de introductie van Gemini Business en een nieuwe, zelfstandige chatervaring met Gemini. Deze ontwikkelingen bieden bedrijven van elke omvang toegang tot geavanceerde AI-functionaliteiten binnen de vertrouwde Workspace-apps.

Gemini Business: AI voor iedereen

Google Workspace is al een essentieel hulpmiddel voor miljoenen kleine bedrijven wereldwijd. De integratie van AI, nu onder de naam Gemini voor Google Workspace, helpt gebruikers bij diverse taken zoals het organiseren van evenementen, het opstellen van marketingcampagnes en het schrijven van zakelijke plannen. Gemini Business biedt deze krachtige AI-mogelijkheden voor een lager tarief van $20 per gebruiker per maand, bij een jaarlijkse verplichting. Voor grotere organisaties is er Gemini Enterprise, met uitgebreide capaciteiten voor $30 per gebruiker per maand.

Belangrijkste functies van Gemini voor Google Workspace:

  • Help me write in Docs en Gmail
  • Enhanced Smart Fill in Sheets
  • Afbeeldingsgeneratie in Slides

Deze tools verbeteren de productiviteit en efficiëntie aanzienlijk door routinetaken te automatiseren en te optimaliseren.

Nieuwe standalone chatervaring

Naast de integratie in Workspace-apps, introduceert Google een nieuwe, zelfstandige chatervaring met Gemini. Deze ervaring, aangedreven door de geavanceerde 1.0 Ultra AI-model, biedt inzichtelijke en deskundige antwoorden op zakelijke vragen. Dit kan variëren van het genereren van marktinzichten tot het vinden van inspiratie voor nieuwe logo’s.

Voordelen van de standalone Gemini chat:

  • Enterprise-grade databeveiliging: Uw gesprekken worden niet gebruikt voor advertentiedoeleinden, noch gedeeld met andere partijen.
  • Toegang tot diepgaande analyses en voorspellingen: Ideaal voor freelancers en consultants die gedetailleerde markttrends en concurrentieanalyses nodig hebben.

Waarom kiezen voor Gemini?

Volgens een recente enquête heeft 88% van de kleine en middelgrote bedrijven interesse getoond in het werken met generatieve AI-technologieën. Gemini biedt hen precies dat, met tools die data-analyse, taakbeheer, e-mailopstelling en klantenondersteuning vereenvoudigen en verbeteren.

Voor bedrijven die al Duet AI voor Workspace gebruiken, is er goed nieuws: zij worden automatisch geüpgraded naar Gemini Enterprise, zonder extra kosten.

ChatGPT: Gratis versie en mogelijkheden

Naast Gemini biedt ChatGPT (mijn video) ook krachtige AI-functionaliteiten die uw bedrijf ten goede kunnen komen. Bekijk onze video voor een gedetailleerd overzicht van wat de gratis versie van ChatGPT te bieden heeft en hoe het u kan helpen bij het automatiseren van routinetaken en het verbeteren van de efficiëntie.

Klantbeoordeling van Gemini

Wilt u weten wat anderen van Gemini vinden? Bekijk dan deze video review voor een onafhankelijke beoordeling van de mogelijkheden en voordelen van Gemini voor Google Workspace.

Ontdek meer over Gemini voor Workspace

Wilt u meer weten over hoe Gemini uw bedrijf kan helpen groeien? Bezoek dan de Google Workspace website. Als lid van het Google One AI Premium Plan kunt u Gemini ook gebruiken in Gmail, Docs, Slides, Sheets en Meet.

De toekomst van werk is nu, en met Gemini voor Google Workspace heeft u toegang tot de meest geavanceerde AI-tools om uw bedrijf te transformeren. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en uw bedrijfsdoelen bereiken. Bezoek Virtual Villains voor meer informatie en begeleiding.

 

 

Laatste Videos

Heb je een vraag of wil je een offerte?