Wat kan de ChatGPT Gratis Versie | 2024

ChatGPT Gratis Versie: Basis AI Zonder Kosten

Deze post is inmiddels gedateerd. zie link hieronder voor de geüpdatete gratis versie van ChatGPT

Aspect Gratis Versie Bing’s Aanbod ChatGPT Plus
Basisfunctionaliteit Tekstgeneratie, vragen beantwoorden Alle GPT-4 functies zoals images, stem, etc. Alle Plus-functionaliteiten
Gebruikt Model GPT-3.5 Turbo GPT-4 GPT-4, inclusief plugins
Toegankelijkheid Direct via OpenAI Via Microsoft Edge, aantal gratis credits per dag. Directe toegang zonder wachttijd
Extra’s Basis chatbotfuncties Geavanceerde zoekfuncties, integratie met Bing zoekmachine, Images maken en documenten. Prioriteitsondersteuning, DALL-E 3 beeldgeneratie, internettoegang, snellere respons, Eigen GPT’s maken

Inleiding

Ontdek de kracht van AI zonder een cent uit te geven. Met de komst van ChatGPT is een wereld van digitale mogelijkheden opengegaan. Er is een gratis versie beschikbaar, inclusief Bing’s unieke aanbod. Voor een nog rijkere ervaring is er ChatGPT Plus. Meer weten? Contacteer VirtualVillains voor meer informatie. Maar goed, wat kan de ChatGPT gratis versie?

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een revolutionaire chatbot die kan antwoorden genereren, tekst creëren, en meer, allemaal gebaseerd op jouw input. De gratis versie, aangedreven door GPT-3.5 Turbo, biedt een reeks basisfunctionaliteiten. De evolutie naar GPT-4 heeft de mogelijkheden van ChatGPT aanzienlijk uitgebreid, wat belangrijk is voor eindgebruikers die op zoek zijn naar meer geavanceerde AI-ervaringen.

Alt-tekst: "Rij van arcade machines met 'CHATGPT FREE' en 'CHATGPT PLUS' in neonlicht tegen een achtergrond met een digitale zonsondergang."

Mogelijkheden van de Gratis Versie van ChatGPT

De gratis versie van ChatGPT, draaiend op GPT-3.5 Turbo, biedt gebruikers de mogelijkheid om:

 • Tekst te genereren: van eenvoudige antwoorden tot creatieve verhalen.
 • Vragen te beantwoorden: nuttig voor educatieve doeleinden of algemene nieuwsgierigheid.
 • Eenvoudige taken uit te voeren: zoals het opstellen van e-mails of het opzetten van herinneringen.

Echter, vergeleken met de betaalde versie, zijn er beperkingen zoals minder geavanceerde functies en geen prioriteitsondersteuning. Dit maakt het ideaal voor basisgebruik, maar mogelijk minder geschikt voor meer gespecialiseerde toepassingen. Bovendien herkent iedereen GPT 3.5 in teksten en emails. Hierdoor heb je veel herschrijfwerk.

ChatGPT en Bing: Een Gratis Combinatie

Een opwindende ontwikkeling is de integratie van GPT-4 in Bing’s ChatGPT, wat volledig gratis toegankelijk is. Deze combinatie biedt gebruikers alle nieuwe functies van GPT-4, inclusief:

 • Geavanceerde zoekmogelijkheden: Integratie met Bing’s zoekmachine voor uitgebreidere antwoorden.
 • Extra functies: Die niet standaard zijn in ChatGPT, zoals verbeterde interactie en begrip.
 • Je kan ook afbeeldingen maken en afbeeldingen insturen voor analyse.
 • Met Bing kan je ook makkelijk alles in een Worddocument laten zetten.

Bing’s versie, ondersteund door Microsoft, biedt een rijkere ervaring dan de standaard gratis versie van ChatGPT. Je Moet wel kunnen werken met de lelijke UX/ UI

Vergelijking met ChatGPT Plus

Terwijl de gratis versie van ChatGPT veel te bieden heeft, springt de betaalde ChatGPT Plus versie eruit met meer geavanceerde mogelijkheden en extra’s zoals:

Alt-tekst: "Futuristische woonkamer met een groot neonrobot hoofd, een persoon liggend op een bank en diverse neonversieringen."

 • Prioriteitsondersteuning: Snellere reactietijden en betere service.
 • Toegang tot de nieuwste AI-modellen: Zoals GPT-4, inclusief ChatGPT plugins.
 • Verbeterde personalisatiemogelijkheden: Aanpassen van de chatbot aan specifieke behoeften of voorkeuren.
 • Geavanceerde functies: Zoals de mogelijkheid om aangepaste chatbots te creëren, gebruik van DALL-E 3’s beeldgeneratie, toegang tot het internet, wachttijden omzeilen, en snellere respons.
 • Eigen GPT’s. Het is makkelijker dan ooit om je eigen GPT te bouwen. Hier werk je met custom prompts om zeer kleine taken op te lossen.

Voor de meest geavanceerde AI-ervaring, kan het upgraden naar ChatGPT Plus een waardevolle investering zijn. Het is voor techies als mij een no brainer om niet de blijven bij de ChatGPT gratis versie.

Investeer in Chatgpt

De gratis versie van ChatGPT, samen met Bing’s aanbod, maakt krachtige AI-technologie toegankelijker dan ooit tevoren. Of je nu een beginner bent in de wereld van AI of gewoon op zoek naar kosteneffectieve oplossingen, deze gratis tools bieden een schat aan mogelijkheden voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Voor een dieper inzicht in hoe deze technologieën je kunnen helpen, contacteer VirtualVillains.

– Download Microsoft Edge: https://www.microsoft.com/en-us/edge
– Bing Chat: https://www.microsoft.com/nl-nl/edge/features/bing-chat
– Bing Image: https://bingwallpaper.microsoft.com/
– ChatGPT: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgpt

Laatste Videos

Heb je een vraag of wil je een offerte?